receptionist(e) worden bij boutique hotel de doelen?

Wist je dat Boutique Hotel De Doelen onderdeel is van het horecaconcern De Drie Gezusters? Als je je aansluit bij het team en komt werken in het prachtige, monumentale pand aan de Grote Markt val je onder dezelfde paraplu en deel je dezelfde voordelen. Wat dacht je van 25% korting op alles wat we verkopen, sporten tegen een gereduceerd tarief bij Trainmore en de mogelijkheid om bij te leren door middel van het volgen van traineeships en workshops?

werken bij de doelen

 

Als receptionist(e)van Boutique Hotel De Doelen heb je veel verschillende diensten: je werkt overdag, in de middag, avond of in de nacht. Dit betekent dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en onze gasten van de beste service wilt voorzien.

Je checkt gasten in- en uit, zorgt voor de afhandeling van reserveringen en helpt gasten met alle vragen die ze hebben. Jij weet van alles te vertellen over het hotel, van de geschiedenis van het pand tot de ontbijttijden en de kamerfaciliteiten. Als geen ander ken jij de stad en weet jij de gasten te informeren over de leukste activiteiten en hotspots. Het maakt jou niet uit of je dat in het Nederlands, Engels of Duits moet vertellen, iedereen kan bij jou terecht.

Daarnaast beantwoord je de mail en de telefoon en heb je in de nacht veel contact met portiers. In sommige situaties heb je zelfs contact met de politie en/of andere hulpdiensten. Jij bent niet alleen het middelpunt van het hotel, maar ook van De Drie Gezusters. Saaie nachten zal je dus zeker niet hebben!

Je wordt allround ingewerkt zodat je op de ochtenden, middagen, avonden en nachten kunt werken. Een ideaal baantje om naast je studie te doen.

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en solliciteer door op één van de onderstaande vacatures te klikken.

sleutels2.jpg

Vacatures