Kamers

Hotel De Doelen Kerst website foto.png
KERSTARRANGEMENTEN

De feestdagen naderen en Boutique Hotel De Doelen heeft hun speciale kerstarrangementen klaar staan voor jouw verblijf op 24, 25 en 26 december! De arrangementen gaan als volgt:

  • 2-daags Christmas arrangement
    • Één knusse overnachting inclusief kerstontbijt met bruisende bubbels tot 12:00 uur vanaf €100,50 per kamer
  • 2-daags Santa Claus arrangement
    • Één knusse overnachting met een heerlijk 3-gangen kerstmenu inclusief kerstontbijt met bruisende bubbels tot 12:00 uur vanaf €140,- per kamer

Trakteer jezelf op een heerlijke overnachting op De Grote Markt in Groningen en laat je verwennen tijdens Kerst!

Over bOUTIQUE HOTEL DE DOELEN

In hartje centrum Groningen, tegenover de Martinitoren, is Boutique Hotel De Doelen gevestigd. Bij de oprichting van het hotel in 1798 leefde men nog in de Bataafse republiek. Dit is al meer dan 200 jaar geleden. Boutique Hotel De Doelen is daarmee het oudste hotel van Groningen! 

Het hotel kenmerkt zich door de klassieke uitstraling die warm en huiselijk aanvoelt. Bij binnenkomst voel je je direct welkom door de gastvrijheid van de medewerkers en de knusse sfeer in het hotel. Als gast bij Boutique Hotel De Doelen kun je door de perfecte locatie de stad als een echte local ervaren. De ligging is nabij alle leuke koffietentjes, bars, restaurants, winkelstraten en bezienswaardigheden!

Welkomstkaart_WEB.jpg