Contactgegevens

Contact Boutique Hotel De Doelen
Grote Markt 36
9711 LV Groningen
info@hotel-dedoelen.nl
085 081 2007
Whatsapp: 085 081 2007

PARKEREN

Boutique Hotel de Doelen is gelegen aan de Grote Markt 36 te Groningen waar auto’s niet zijn toegestaan. Het hotel beschikt helaas niet over eigen parkeergelegenheid. Als u dichtbij het hotel wilt parkeren, kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Forum (Schoolstraat 16, doorrijhoogte: 2,05 m). De kosten hiervoor zijn €22,00 per 24 uur en de tegoedkaarten hiervoor kunt u aanschaffen bij de receptie van het hotel. Deze parkeergarage is op loopafstand van het hotel.

Route naar parkeergarage Forum:
Vanaf de rondweg N7 neemt u de afslag Helpman; Daarna rijdt u richting centrum; Vervolgens gaat u voor de gracht rechtsaf; Dan gaat u bij het eerste stoplicht linksaf; Sla rechtsaf naar de Radesingel;Sla linksaf naar de Winschoterkade; Sla rechtsaf naar het Damsterdiep/de Steentilbrug; Sla direct weer linksaf naar het Schuitendiep; Neem de tweede weg links naar de Sint Jansstraat; Sla linksaf naar de Schoolstraat; de garage is aan de rechterkant.  

Verder beschikt Groningen over meerdere P+R locaties, waar u goedkoop kunt parkeren. De aanbevolen P+R is Haren. De actuele bus tijden kunt u vinden op de website van www.9292ov.nl