Diner
Voorgerechten
RUNDERCARPACCIO
zoals het hoort – met parmezaanse kaas, een geroosterde pittenmix, kappertjes en truffelmayonaise 13.80
TARTAAR VAN GEROOKTE BIEFSTUK
met Sriracha mayonaise en een gepocheerd ei 13.50
GARNALEN IN LOOK
met knoflookroom in een pannetje. Lekker met krokant geroosterd Waddenbrood 11.20
GEMARINEERDE ZALM
rauwe gemarineerde zalm met ingelegde wortel, komkommer en mosterdmayonaise 11.50
POKÉ BOWL
met sushi rijst, sla, avocado, rode kool, furikake, garnalen en rauwe gemarineerde zalm of pulled jackfruit
normaal 13.50 groot 17.20
huisgemaakte KAASKROKETTEN
op toast met mosterdmayonaise 10.90
proefwerkje van de drie zussen
proeverij van voorgerechten van het seizoen 12.80
DE DRIE ZUSSEN DEELPLANK
met verschillende vleessoorten, brood, kaas en nacho’s
2 personen 14.50 4 personen 26.20
BROODJE MET SMEERSELS
met truffelmayonaise, kruidenboter en aioli 6.50