Diner
Voorgerechten
RUNDERCARPACCIO
met parmezaanse kaas, een geroosterde pittenmix, kappertjes en truffelmayonaise 13.90
GARNALEN IN LOOK
met knoflookroom in een pannetje, geserveerd met toast 11.50
HUISGEMAAKTE KAASKROKETTEN 
op toast met mosterdmayonaise 10.90
TATAKI VAN RUND
kort aangebakken runderlende met paksoi, oesterzwam, radijs en hoisinsaus 11.50
PADDENSTOELENRAGOUT 
pastei gevuld met paddenstoelenragout 8.50
STOOF
met groene asperges, gepocheerd ei en hollandaisesaus 13.90
TOAST ZALM
gerookte zalmtartaar op toast met een gepocheerd ei en hollandaisesaus 11.90
DE DRIE ZUSSEN DEELPLANK
met verschillende vleessoorten, brood, kaas en tortillachips
klein 15.90 groot 26.20
BROODJE MET SMEERSELS
met truffelmayonaise, kruidenboter en aioli 6.50