OVERNACHTEN

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een bruiloft. Bij het boeken van jouw trouwarrangement kun je kiezen voor een overnachting bij Boutique Hotel De Doelen. De Doelen zit naast De Drie Gezusters. Het is een monumentaal pand dat al zo'n 200 jaar plek tot overnachting biedt. 

In de klassiek ingerichte lounge kun je je eerst van een drankje laten bedienen door het vriendelijke personeel voordat je je naar een van de luxe ingerichte kamers begeeft. De Doelen heeft diverse kamers beschikbaar, waaronder deluxe en Superior lounges inclusief een sauna en een prachtig uitzicht over de Grote Markt en Martinitoren. 

Het maakt niet uit of je vervolgens nog het bruisende nachtleven induikt met jouw gezelschap of dat je pas de volgende dag besluit om de vele bezienswaardigheden te bezoeken: je voelt je meteen welkom in Groningen!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Mail naar info@dedriegezusters.nl.  

 

trappengang1.jpg
feature hotel2.jpg

boek aanvullende voorzieningen

Boutique Hotel De Doelen en De Drie Gezusters zorgen ervoor dat je aan niets tekortkomt. Zo is er een vaste prijsafspraak met parkeergarage Forum op twee minuten loopafstand van het Grand Café en hotel. Hier betaal je €20 voor 24 uur parkeren. Daarnaast biedt De Drie Gezusters diverse lunch- borrel en dinerarrangementen om van jouw hotelovernachting een succes te maken. 

Reserveer arrangement