zomerarrangement

Zomers genieten doe je bij ons met het Zomerarrangement! Start je dag met een heerlijk ontbijt, om vervolgens op je gemak Groningen te verkennen met de stadswandeling 'De binnenstad in één dag'. Hiermee wandel je langs alle hoogtepunten van het centrum van Groningen en kom je op de leukste plekjes. Plof daarna lekker neer op ons terras voor een verfrissende dorstlesser en kom 's avonds heerlijk genieten van je driegangendiner. Rust lekker uit in je comfortabele hotelkamer, zodat je de volgende dag weer fris op pad kunt. Bekijk ook Groningen vanaf het water tijdens een gezellige rondvaart en geniet van de omgeving. Boek nu jouw minivakantie via de knop 'Reserveer arrangement' hieronder of neem contact op met onze receptie (+31 85 081 2007 telefonisch of whatsapp). 

*Het zomerarrangement is te boeken vanaf een verblijf van 2 nachten. Het arrangement is te reserveren van 21 juni tot 21 september.

**Voor meer informatie over de rondvaart en de afvaartijden, klik hier. De rondvaart boek je via de receptie van ons hotel.

Afbeelding1.jpg